El dia 3 de juliol vam celebrar el 17è aniversari d’ADIMO. L’associació, malgrat les retallades, continuem aquí, intentant subsistir en espera de millors temps. La veritat, tots ho sabeu, és que fem mans i mànegues per tirar endavant.

Però de ganes no ens falten per passar unes hores de festa amb la companyia de tots els associats, familiars i col·laboradors! Per això, quan el nostre company Guillermo ens va proposar de muntar una festa d’aniversari en local Bubu’s de Mollet, aprofitant la bona entesa amb els propietaris i que és un local accessible, el nostre President, que ganes no li falten, es va posar mas a l’obra per organitzar l’esdeveniment.

L’Arantxa, juntament amb la nostra freelance Roser ens van fer una demostració de les seves dots de mestres de cerimònies, i els hem de donar un excel·lent!

Per un preu ajustadet que cadascú fa sufragar, vam assaborir un assortit de montaditos de tota mena i beguda a gust de tothom.

La música, de la ma de The bròquil is Over ens va animar a tots per ballar, joves i grans. En el recull de fotografies veureu que el nostre President també va demostrar grans dots de ball amb la Roser.

I també va haver-hi un gran sorteig de diferents i molt interessants regals, que els comerços i establiments ens van obsequiar, col·laborant així en l’èxit de la festa.

Destaquem la bona disposició del servei del Bubu’s, que en tot moment van estar molt servicials i pendents de  nosaltres.

Agraïm als associats la confiança demostrada amb la seva assistència a la festa i també a tots els col·laboradors que van contribuir amb els seus presents: Barnavela, NYA Spa i Bellesa, Hotel Ciutat de Granollers i Hotel Ibis.