Xerrades de sensibilització

video adimo

Xerrades de sensibilització per a la prevenció d’accidents de trànsit

Des de l’any 2006, quan es va instaurar el carnet per punts, i sota el testimoni del Sr. Josep Roca, tetraplègic des de fa 20 anys a causa d’un accident de trànsit, que impartim xerrades de sensibilització en prevenció als accidents de trànsit a diversos col·lectius i grups d’edat, com són les escoles, els IES, les Mútues d’Accidents, les Autoescoles RACC (carnet per punts) en col·laboració amb Stop Accidents i a Associacions de Gent Gran.
Algunes d’aquestes xerrades es poden escoltar en aquest enllaç:

“Les Xerrades d’en Josep”

L’experiència ens demostra que aquesta tasca divulgativa afavoreix que l’individu prengui consciència i adopti mesures i actituds de prevenció vers a la seguretat vial.

Xerrades de sensibilització per a la prevenció d’accidents vials laborals.

Entre els nostres propòsits, també volem transmetre la importància que les Empreses promoguin accions en la prevenció dels accidents vials laborals en horaris “in itinere” i en els desplaçaments en missió, i oferim l’oportunitat de poder organitzar una Xerrada de sensibilització per als seus treballadors d’una durada de 60 – 90′ i amb el testimoni del Sr. Josep Roca, Vice president de la nostra Associació , el qual ha impartit diverses xerrades en col·laboració amb Stop Accidents d’autoescoles RACC, a col·legis i Instituts per a grups de persones de risc com són els joves d’edat i els conductors penats per infraccions de trànsit.

“Cada dia 179 accidents laborals de trànsit”
“Cada setmana 5 treballadors morts”

“Durant el període 2007-2011 es van comunicar un total de 703.509 accidents laborals, dels quals, 68.657 van ser de trànsit”.

Si la seva Empresa està interessada en impartir una Xerrada de sensibilització, ens complaurà molt atendre la seva sol·licitud. Poden remetre la seva consulta a suport@adimovalles.org i els atendrem el més aviat.

També podeu escoltar algunes de les xerrades en aquest link:

“Les Xerrades d’en Josep”