Festa de la ràdio

El 22 de gener de 2016, el nostre programa de ràdio Barreres Fora, que s’emet per ràdio Mollet, al 96.3FM, rep la menció especial de col·laboradors de l’emissora.

Les imatges recullen el moment en que els nostres companys, Jaume Girbau, Josep Roca, Montse Font i Guillermo Legua, que estan al capdavant del programa van recollir el premi en l’acte de la Festa de ràdio Mollet, celebrat a la Sala d’Actes de l’edifici “El Lledoner”.

Però aquest guardó no només és nostre, sinó també de tots els entrevistats que han participat en el nostre programa i de tots els que ens escolteu cada setmana. Moltes gràcies!

Premis Pinya

El 5 de novembre de 2016, el nostre programa de ràdio Barreres Fora, rep el premi #FemPinya d’Asem Catalunya, l’Associació Catalana de Persones amb Malalties Neuromusculars, en reconeixement a la participació.

gala-fempinya-2016_000

Montse Font rep el premi Fem Pinya a la participació per el programa de ràdio Barreres Fora, acompanyada per en Jaume Girbau i en representació de tot l’equip també format per Josep Roca i Guillermo Legua.

Les imatges, gràcies a Asem Catalunya, recullen el moment de la Gala de Premis celebrada en la Casa del Mar de Barcelona el 5 de novembre de 2016.