Vam anar a Tossa de Mar, a l’Hotel Novopark i Holiday del Grup Hoteles Holiday Park.

Mirem enrere i pensem en lo bo i en lo dolent del any que deixem. Pensem en els dies que vam anar de vacances amb els companys i amics d’ADIMO. I els moments que vam viure, amb lo be que ens ho vam passar, el temps ideal que va fer, com vam gaudir del menjar, de la piscina, del mar, de les passejades a peu o amb el trenet i ballant amb les cançons del “Dani”, l’animador del hotel. Sí, sí, aquest any vam triar la platja i anar d’hotel!

L’Olga, la responsable de l’hotel, va ser molt amable i ens va sorprendre el seu interès per a les persones amb algun tipus de discapacitat. També ens va demanar de seguir en contacte amb l’Associació i si podíem proporcionar-li assessorament per a fer les modificacions i adaptacions que els fos possible de fer. Ens va comentar que de moment no pot vendre l’hotel com un espai adaptat. Que n’és conscient, i que és una de les seves prioritats.

Una nova experiència enriquidora, no es pot dir que va ser del tot bona ni del tot dolenta, falta molt per fer, s’ha de treballar en aquest camp, us hem de dir que estem disposats a continuar treballant per aconseguir millorar les condicions d’adaptabilitat i d’accessibilitat en el ram de l’allotjament per a persones amb disfunció, també qualitat i preu.

Pensem que aquests pocs dies que convivim tots plegats, són meravellosos, no importa on estem, al mar o la muntanya, es com ens sentim quan estem tots junts, creiem que ens hi trobem molt a gust i ens queda el record, un bon record i moltes ganes de tornar a estar tots junts on sigui que decidim o triem anar.

Per aquest motiu escrivim aquest article desitjant que aquest any tornem a organitzar unes noves vacances i que hi puguem anar-hi tots i tornar a passar-nos-ho molt bé. Esperem que vingueu. Les fotos són el testimoni.

També agrair al jovent que ens acompanya, ens ajuda, ens fa riure i ens alegren amb la seva alegria. Gràcies David Guitar, gràcies Jaume Guart!

Tampoc ens oblidem de donar les gràcies al Manuel de Viatges Resort, pel seu interès en trobar-nos un allotjament adequat al nostre col·lectiu.